Îi mulțumesc domnului deputat Eugen Carpov pentru decizia de a se alătura proiectului politic pe care îl voi iniția. Este un profesionist, un om care îşi doreşte cu adevărat modernizarea Moldovei şi poate să contribuie substanțial la îndeplinirea acestui obiectiv.

Îmi propun să atrag în noul proiect politic cât mai mulți oameni de calitate, din toate zonele de activitate, profesioniști, cu care să putem forma o echipă consistentă. ‎Și vă asigur că din echipă vor face parte oameni care și-au dovedit deja competența în domenii importante.

Proiectul nostru politic nu se bazează pe oameni din PLDM sau din alte partide, se bazează pe oameni care vor să respecte votul pe care cetățenii l-au dat pe 30 noiembrie, un vot foarte clar pentru o alianță pro-europeană, un vot pentru reformarea justiției, pentru aflarea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat în sectorul bancar, în niciun caz nu a fost un vot dat pentru ca PLDM și PD să facă o alianță de interese cu PCRM și sa-i aducă la putere.

Vrem să facem un lucru serios, nu o improvizație politică, vrem un proiect politic în parteneriat cu oamenii, să fie cât mai aproape de așteptările lor, de aceea îl construim pas cu pas. Doar împreună vom învinge!