De vineri și până astăzi am fost în mai multe localități, m-am întâlnit cu mulți primari, funcționari, dar și simpli cetățeni. Am discutat cu ei despre viitorul țării noastre, despre proiectul politic pe care îl lansez. Unii primari, funcționari și oameni de afaceri, mi-au spus că, în ultimele zile, a început o puternică acțiune de intimidare a lor prin intermediul unor angajați ai Inspectoratului Fiscal de Stat, dar și ai altor instituții conduse de PLDM.

Motivul este de a-i determina sa nu susțină noul meu proiect politic și să nu adere la el. Urmează să verific informațiile pe care mi le-au dat și apoi le voi face publice, inclusiv numele funcționarilor care sunt utilizați pe post de instrument de presiune politică.

Conducătorii instituțiilor și funcționarii publici, care se lasă folosiți în astfel de acțiuni abuzive, să conștientizeze că vor răspunde în nume personal pentru faptele lor, iar cei care i-au pus să le facă, nu vor mai vrea și nici nu vor mai putea să-i apere.

Voi aminti în acest context despre incidentul de săptămâna trecută din Sângerei, unde urma să mă întâlnesc cu oamenii în Casa de Cultură, însă foștii „colegi” din PLDM au dat indicații să fie blocată acțiunea. Au invocat pretextul că PLDM organizează un concert exact în acelaşi loc, aceeaşi zi, aceeaşi oră. Stranie coincidență. Evident, concertul PLDM nu a mai avut loc, dar sala a rămas blocată.

Să fim uniți și să acționăm hotărât. Doar împreună vom învinge!