Mihai Olărescu de la PPEM a fost ales astăzi în funcția de președinte al raionului Cimișlia. „Mulțumesc mult pentru susținere și încredere tuturor locuitorilor din raionul Cimișlia, echipei de consilieri PPEM. Împreună vom asigura transparența în activitatea administrației publice locale, mă voi strădui să găsesc compromis și să colaborez cu toate fracțiunile și voi aduce Consiliul raional mai aproape de cetățeni. Mă angajez să creez condiții mai bune de trai pentru populație și un climat favorabil pentru investiții, astfel încât să fie create locuri de muncă pentru locuitori”, a declarat Mihai Olărescu în urma votului ce i-a fost acordat astăzi.

Partidul Popular European din Moldova își anunță sprijinul în proiectele de dezvoltare a raionului Cimișlia. „Îl cunosc demult pe Mihai Olărescu, este un tânăr ambițios, implicat, dedicat și responsabil, așa că am mare încredere că va aduce schimbarea spre bine în raionul nostru natal, Cimișlia. Datorită competențelor și dorinței sale de schimbare, sunt sigur că raionul va cunoaște o revigorare pe toate planurile. Până acum a reușit să dezvolte o afacere în construcție și asta mă face să cred că va reuși să constuiască o viață frumoasă pentru locuitorii din raion. Sper ca succesul lui să îi incurajeze și mai mult pe tinerii noștri să se implice în activitatea politică din țară. Îi dorim să-și facă o echipă bună, iar de aici, de la Chișinău, vom depune tot efortul ca să-l ajutăm să-și realizeze proiectele doar în beneficiul oamenilor”, se spune în mesajul de felicitare al liderului PPEM, Iurie Leancă.

Mihai Olărescu va împli mâine, 22 iulie, vârsta de 30 de ani. El este căsătorit, are doi copii și a făcut studii la ASEM, în domeniul finanțelor și a asigurărilor.

În urma alegerilor din 14 iunie, Blocul Electoral „PPEM-Iurie Leancă” s-a mai ales cu 60 de consilieri raionali, la care se adaugă șase în municipiul Chișinău și unul la Bălți, 27 de primari și 512 consilieri locali.

Video – alegerea lui Mihai Olărescu în funcția de președinte al raionului Cimișlia, sursa youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CVmhpC7BfvE