Partidul Popular European din Moldova are încă peste 800 de membri. Noile cereri au fost adunate de la susținători în cea de-a doua zi a acțiunii de colectare a semnăturilor, desfășurată la cortul PPEM, din centrul Chișinăului.

Nici ploaia nu i-a oprit pe simpatizanții PPEM, iar membrii Grupului de inițiativă, în frunte cu Iurie Leancă, i-a întâmpinat și astăzi, vorbindu-le despre noul proiect politic.

Oamenii au afirmat că vor să facă parte din Partidul Popular European din Moldova pentru a participa la procesul de modernizare a țării, considerând că această formațiune politică este singura care își va realiza angajamentele, deoarece este constituită dintr-o echipă de profesioniști.

Astfel, în ultimele două zile, au fost adunate peste 1600 de cereri de aderare de la susținătorii veniți la cortul PPEM.

Grupul de inițiativă anunță că cererile vor fi colectate și mâine, la solicitarea mai multor persoane care vor să adere la Partidul Popular European din Moldova. Astfel, duminică, 29 martie, simpatizanții care nu au reușit să se alăture echipei PPEM, sunt așteptați între orele 9.00 şi 18.00 la cortul care este amplasat lângă Arcul de Triumf. Ulterior, acțiunea se va extinde în toată țara.