Candidatul Blocului Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova” la funcția de primar al Chișinăului, Oazu Nantoi, a fost înregistrat cu numărul 4 în buletinul de vot pentru alegerile locale generale din iunie.

„Alegerile din 14 iunie trebuie să fie o lecție dură pentru cei care și-au trădat alegătorii după 30 noiembrie 2014. Chișinăul trebuie să devină un oraș cu fața umană, în care să fie menținut un dialog permanent între administrație și locuitorii Chișinăului. Voi depune toate eforturile pentru un dialog sincer și onest cu CMC, pentru a nu admite blocarea proiectelor de modernizare a urbei”, spune Oazu Nantoi.

Fiind întrebat de reprezentanții presei de ce se va teme în lupta pentru fotoliul de primar al capitalei, Oazu Nantoi a declarat că nimic nu îl sperie decât indiferența oamenilor și neîncrederea lor în capacitatea de a trăi mai bine.

Oazu Nantoi a fost desemnat astăzi de către PPEM drept candidat la funcția de primar al Chișinăului. Anunțul a fost făcut public de Iurie Leancă, liderul Blocului Electoral PPEM. El a spus că decizia a fost luată după mai multe analize și discuții pe interior, pornind de la așteptările pe care le au locuitorii capitalei față de viitorul primar. „Campania noastră nu va fi una bazată pe artificii de imagine, dar se va axa pe o comunicare directă cu cetăţenii, vom face campanie cu puţini bani, dar cu multă energie”, a conchis liderul PPEM.

În zilele următoare vor fi prezentate sloganurile și programul PPEM pentru capitală, dar și pentru întreaga țară, echipa consilierilor pentru Consiliul Municipal și celelalte componente ale campaniei.

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – IURIE LEANCĂ” a fost înregistrat săptămâna trecută de Comisia Electorală Centrală pentru a participa în scrutinul din 14 iunie.