În această zi plină de simbolism felicit românii de pe ambele maluri ale Prutului cu prilejul celor 101 ani de la UNIREA Basarabiei cu România. Convingerea mea este că UNIREA nu se face prin demagogii și promisiuni, dar prin strategii și în mod special, prin acțiuni concrete.

Anume Victor Ponta și echipa sa au susținut necondiționat prin acțiuni concrete Republica Moldova (gazoduct, grădinițe, SMURD, investiții în obiective culturale). Din ianuarie curent ne-am unit forțele pentru a realiza integrarea națională a românilor de pe ambele maluri ale Prutului deoarece doar așa putem schimba radical într-o perioadă scurtă de timp viața cetățenilor noștri.

Sunt onorat să fac parte din cea mai profesionistă echipă pentru alegerile în Parlamentul European din 26 mai 2019, anunțată astăzi de președintele Pro România, Victor Ponta.

ÎMPREUNĂ în Parlamentul European vom pleda pentru ameliorarea calității vieții românilor de pe ambele maluri ale Prutului, vom contracara pericolele și provocările care vin din Est, vom promova cauza integrării Republicii Moldova în UE clădind astfel fundamentul pentru reunirea românilor.

Mulțumesc ProRomânia pentru sprijinul și încrederea acordată. Doar prin unitate vom face auzită vocea noastră în Europa.

Imagini video: https://www.facebook.com/victor.ponta/videos/666331453836832/