Iurie Leancă, candidatul PPEM la funcția de Președinte al țării, a fost înregistrat oficial în cursa pentru alegerile Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016. Această decizia a fost luată astăzi de Comisia Electorală Centrală liderul PPEM fiind al treilea candidat înregistrat.

„Știu că moldovenii sunt obosiți de politică și cuvinte mari. De aceea, nu vă spun decât atât: mă știți din activitatea mea anterioară, știți că sunt un om de cuvânt. Știți că, folosindu-mă și de bunele relații cu puterile europene, am avut onoarea să fac pentru Moldova cât alții nici nu visau. Ca Președinte voi ancora Moldova ferm pe drumul către bunăstare, drumul spre Vest”, susține Iurie Leancă.

Totodată, Iurie Leancă susține că pornește pe acest drum pentru ca, împreună cu toți cetățenii, să facă din Moldova o țară prosperă, să creeze un trai mai bun pentru cetățean, locuri de muncă mai bine plătite, pensii decente.

Reamintim că, săptămâna trecută, Grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului PPEM la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a depus la CEC listele de subscripție cu semnăturile a peste 20 de mii de persoane, din circa 260 de localități.

În zilele următoare, Iurie Leancă urmează să-și prezinte programul său politic, care va conține planuri strategice de dezvoltare a țării.