După mai multe sesizări parvenite din partea societății civile, privind anumite elemente care prezintă riscuri de abuzuri și dubii privind oportunitatea economică pentru municipalitate a privatizării terenului aferent unui obiect privat de la Valea Morilor, fracțiunea Blocului Electoral „PPEM – Iurie Leancă” solicită reexaminarea acestei decizii.

Astfel, consilierii PPEM, au atras atenția la faptul că, chiar dacă proiectul se referă la privatizarea terenului aferent unui obiectiv privat, din fotografiile expediate de societatea civilă se vede clar că nu este vorba de vreun obiectiv sau construcție, ci doar de niște blocuri de beton care sunt amplasate ca să creeze impresia unui fundament.

„PPEM crede că un partid politic trebuie să aibă capacitatea de a reveni asupra unor proiecte votate, dacă primește argumente clare că este necesara revizuirea acestora, cum este și acest caz. Totodată, mulțumim societății civile pentru sesizarea expediată și ne manifestăm disponibilitatea și deschiderea noastră de a coopera pe subiectele, informațiile, ideile, pe care societatea civilă le are”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, consilierul municipal, Oazu Nantoi.

Blocului Electoral „PPEM – Iurie Leancă” invită absolut toate fracțiunile să fie prezente la dezbaterea acestui subiect pentru a avea toate argumentele pe masă și a lua o decizie corecta în numele tuturor locuitorilor municipiului. Totodată, reamintim că, de la momentul constituirii, fracțiunea PPEM s-a ghidat de un principiu – toate deciziile se analizează din punct de vedere juridic, nici o votare la pachet și independent de pretinsele viziuni geopolitice.

Pentru mai multe detalii puteți privi în reluare conferința de presă PPEM aici.