Am ieșit dintr-o întâlnire foarte bună la Drochia. Oameni frumoși, interesați de soarta țării, dornici de o schimbare adevărată. Am discutat cu oameni de afaceri, profesori, primari despre ce se întâmplă acum în Republica Moldova și despre ce urmează să facem pentru a readuce acest stat cu fața către oameni. Le-am cerut sfatul și viziunea pentru noul nostru proiect politic și m-am bucurat de cuvintele de susținere.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare și pentru dorința de a face echipă comună. Așa devenim mai puternici, mai determinați în realizarea scopurilor noastre de dezvoltare a Republicii Moldova. Așa nu ne poate opri nimeni!

Partidul Popular European din Moldova reprezintă alternativa ce se naște dintr-o nevoie stringentă de responsabilitate, curaj și moralitate. Tot ceea ce trebuie să facem este să întoarcem țara cetățenilor săi – vom elibera statul stârpind corupția, eradicând sărăcia, liberalizând inițiativa economică. Suntem conștienți că procesul de integrare europeană poate fi asigurat doar de o clasă politică nouă, responsabilă, profesionistă și de bun-simț.