PPEM va fi în alegerile din 14 iunie și va obține o reprezentativitate puternică în teritoriu și vom putea scoate instituțiile locale din mâna unora care le gestionează acum abuziv și tranzacționează funcțiile în plan local. Această reprezentativitate va fi obținută printr-o listă de candidați ce vor avea calități profesionale demonstrate în domeniile în care au activat, oameni integri, oameni care au muncit pentru țară și au obținut rezultate remarcabile, oameni care pot să facă din Chișinău o capitală europeană.

Iar în fruntea acestei echipe va sta candidatul nostru la funcția de primar al Chișinăului – un om responsabil, un om matur și cu o bogată experiență politică, un om abil, foarte bun comunicator, care va sti să eficientizeze Consiliul Muncipal, un om care vine la Primărie să dea un impuls deciziv dezvoltării Chișinăului. Candidatul Blocului Electoral „Platforma Populară European din Moldova” este domnul Oazu Nantoi, care nu are nevoie de prea multe prezentări, este o personalitate cunoscută. Decizia a fost luată după mai multe analize și discuții pe interior, pornind de la așteptările pe care cetățenii Chișnăului le au față de viitorul primar și noi am considerat că Oazu Nantoi poate cel mai bine să raspunda acestor așteptări, așa că i-am propus să-și asume această responsabilitate importantă.

Ne propunem să facem o campanie constructivă, bazată pe dialogul cu cetățenii, nu pe certuri și acuzații, scopul nostru este să le arătăm oamenilor ce vrem să facem pentru ei, nu ce nu pot alții să facă. Ne vom întâlni cu toată lumea, vom asculta toate punctele de vedere și vom încerca să adaptam proiectul nostru politic pentru Chișinău pe nevoile oamenilor.

În zilele următoare vom prezenta sloganurile și programul nostru pentru capitală, dar și pentru întreaga țară, echipa consilierilor pentru Consiliul Municipal și celelalte componente ale campaniei noastre. Stați cu ochii pe noi!