Grupul de inițiativă pentru constituirea Partidului Popular European din Moldova va continua să colecteze cereri de aderare și în weekend. Astfel, mâine, echipa PPEM își va da întâlnire cu locuitorii din Bălți, Sângerei și Ungheni, iar pe 5 aprilie cu cei de la Soroca, Orhei, Strășeni și Nisporeni.

Membrii acestui grup vor merge acolo pentru a asculta propunerile și viziunile susținătorilor și pentru a aduna semnăturile necesare. Corturile de informare pentru crearea acestei formațiuni politice vor funcționa între orele 10.00 și 18.00.

Acțiunea de colectare a semnăturilor pentru înființarea PPEM a început la sfârșitul săptămânii trecute în Chișinău. Atunci, într-un singur weekend, au fost acumulate peste 2200 de cereri de aderare.

Partidul Popular European din Moldova își propune să fie un partid al tuturor cetățenilor, care se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta.

Notă: Corturile de informare și de colectare a semnăturilor pentru crearea PPEM vor fi instalate mâine, 4 aprilie, între orele 10.00 și 18.00 la Bălți, pe str. Vasile Alecsandri, lângă havuz, la Sângerei – pe str. Independenței 121/7, iar la Ungheni în Scuarul „Grigore Vieru”. Duminică, 5 aprilie, acestea vor funcționa la Soroca, pe str. Ștefan cel Mare, la întrarea în Piața Centrală, la Strășeni pe str. M. Eminescu intersecție cu str. Ștefan cel Mare, la Orhei pe str. Vasile Lupu intersecție cu str. Ștefan cel Mare, iar la Nisporeni la ora 16.00 va avea loc o întâlnire cu susținătorii la Casa de Cultură.